Beleggen in Vastgoed

Vergroot uw vermogen met vastgoed beleggingen

  • Beleggingswoningen met 7% rendement!
  • Ontvang meteen cashflow!
  • Investering binnen 15 jaar terugverdiend!

Laat uw geld voor u werken

Vermogen vergroten met Vastgoed deals?

Beleggen in vastgoed

Een beleggingspand kopen

U bent op zoek naar een beleggingspand en wilt dus graag een expert inhuren. Voordat u begin met beleggen in vastgoed is het belangrijk dat u onderzoek doet naar de type woning of pand dat u in uw portefeuille zou willen hebben. Property Professional wilt u heel graag assisteren bij het aankopen van een beleggingswoning of beleggingspand.

Image

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een beleggingspand

Een beleggingspand of beleggingswoning kopen eist enige expertise. Het is belangrijk dat u handelt volgens uw eigen strategie. Het kan zijn dat u de intentie heeft om de woning op te kopen, te renoveren en dan weer verder te verkopen, of misschien wilt u wel de woning verhuren. Beiden hebben een gehele andere strategie nodig. Echter zijn er een aantal factoren die bij beiden een effect zullen hebben op de waarde.

Locatie beleggingspand

Locatie is heel erg belangrijk, hoe meer mensen willen wonen in een bepaalde wijk en hoe minder woningen in deze wijk beschikbaar zijn, hoe duurder de woning of beleggingspand is. Dit heeft natuurlijk ook een omgekeerd effect. Op plekken waar weinig mensen willen wonen zal de woning veel minder waard zijn. Wij zien dat in de grote steden er veel vraag is naar beleggingspanden en woningen.

Staat beleggingspand

In welke conditie bevind de beleggingspand zich? Dit is een hele belangrijke vraag. Panden met achterstallig onderhoud zijn vaak goedkoper omdat er meer geïnvesteerd moet worden in het opknappen hiervan. Woningen in goede conditie zijn daardoor vaak duurder geprijsd.

Rendement Beleggingspand

Wat is het rendement van het beleggingspand of van de beleggingswoning? Hoeveel zal de belegging opleveren? De gemiddelde vastgoedbelegger wilt een minimaal netto rendement van 7%. Het is dus belangrijk dat alle kosten en opbrengsten goed in kaart worden gebracht.

Financiering beleggingswoning

Wanneer u een beleggingspand heeft gevonden dat bij u past, heeft u waarschijnlijk financiering nodig. Hierbij is het belangrijk dat u voldoende eigen vermogen heeft om in te leggen. Property Professional kan u helpen om het resterende bedrag middels een hypotheek te krijgen.

Beleggingspand of Beleggingswoning kopen?

Property Professional wilt graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u inplannen. Hierbij kijken wij naar uw wensen en uw budget. Wanneer deze in kaart zijn gebracht en u gaat akkoord. Dan beginnen wij met een zoekopdracht voor een beleggingspand dat aan uw eisen voldoet.

Bekijk voorbeelden van beleggingswoningen die bij ons zijn binnengekomen

 

Vrijblijvend in contact komen met Property Professional?

  1. Klik op de button hieronder en vul je gegevens zo goed mogelijk in.
  2. Ontvang vrijblijvend meerdere prijsopgaven van meerdere beleggingspanden die aan uw profiel voldoen.
  3. Vergelijk onze aanbiedingen en kies zelf de beste deal.
  4. Beleggingspand kopen met minimaal 10% korting op de marktwaarde.

Vrijblijvend advies

top