Beleggingspand Verkopen

Hoe kan in mijn beleggingspand verkopen?

Bij het verkopen van uw beleggingspand zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Zo gaat dit vaak gepaard met veel tijd investeren in marktonderzoek, marktwaarde en zoeken van betrouwbare opkopers. Vaak is het voor u als verkoper lastig om in te schatten welke opkopers betrouwbaar zijn en of zij hun verplichtingen nakomen. Property Professional is op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en transparant in het bod dat we doen. Bij Property Professional wordt er discreet omgegaan met uw pand en wordt er gekocht zonder financieringsvoorbehoud u bent dus verzekerd van verkoop.

Image

Snel beleggingspanden Verkopen

Wanneer u snel uw beleggingspand moet verkopen dan is Property Professional de juiste partij voor u. Zelfs als uw beleggingspand gedeeltelijk is verhuurd zijn wij geïnteresseerd in uw pand. Wij zijn op zoek naar beleggingspanden met achterstallig onderhoud. Wij hebben een vaste opkoop procedure en een vast team van betrouwbare vastgoed en Finance experts. Wij kopen met eigen financiering en dus zonder financieringsvoorbehoud. De oplevering is altijd bespreekbaar. Wij kijken naar uw wensen als verkoper en gaan gezamenlijk op zoek naar de juiste oplossing.

Zeker zijn van verkoop van uw beleggingspand?

Om verzekerd te zijn dat de verkoop van uw beleggingswoning of beleggingspand doorgaat kan er gebruik worden gemaakt van een ouderdomsclausule, deze dekt u tegen technische gebreken die na de verkoop kunnen optreden. Ook kunnen wij gebruik maken van de Verklaring van geen eigen bewoning. Deze duidt dat u de belegginswoning niet voor eigen bewoning heeft gebruik. Zo kunt u de woning verkopen in de huidige staat zonder u zorgen te maken of de koop hierdoor afkaats.

Ook interessant voor projectontwikkelaars

Bent u een projectontwikkelaar en heeft u nog een aantal losse woningen die u niet kunt verkopen? Wij helpen u deze woningen te verkopen. Omdat wij werken zonder financieringsvoorbehoud kunnen de woningen per direct worden opgekocht. Heeft u een project waarbij u bijvoorbeeld in 1 keer 25 woningen wilt laten opkopen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bespreek samen met ons de mogelijkheden van uw beleggingspand.

 

Beste prijzen voor beleggingspanden

Property Professional geeft vrijblijvend een bod op uw beleggingspand

Mijn bod ontvangen

 

Wij kopen ook huizen op

Heeft u een woning al lange tijd te koop staan? Wij kunnen u helpen door de woning op te kopen. Via Property Property kunt u snel uw huis verkopen. Onze opkoop strategie is super interessant voor huiseigenaren die spoed hebben met het verkopen van hun woning. Wij bieden de oplossing voor veel van uw problemen.

Wat uw situatie ook is, wij bieden u eerlijke prijzen voor uw huizen. Property Professional biedt garantieprijzen. Dit houdt in dat als wij uw woning kopen met de intentie om het door te verkopen u een gedeelte van de winst kunt ontvangen. Ook als u een negatieve BKR Registratie heeft kunnen wij u hulp aanbieden.

Huis Verkopen via een makelaar?

Wilt u liever uw huis verkopen via de reguliere weg, ook daarin kunnen wij u assisteren. Wij hebben een groot netwerk van regionale makelaars die experts zijn in huizen verkopen. Wij brengen u graag in contact

Snel mijn huis verkopen

Property Professional geeft vrijblijvend een bod op uw woning

Mijn huis verkopen

top