Beleggingspanden te koop gevraagd

beleggingspanden te koop gevraagd

Property Professional is een vastgoedbelegger met een nadruk op waarde creatie. Wij vinden het belangrijk om een positieve impact te hebben op de belanghebbenden. Property Professional kijkt waar de behoefte van de verkoper ligt. Daarom is het essentieel om te weten waarom iemand een beleggingspand wilt verkopen. Property Professional wilt u als eigenaar leren kennen voordat wij over gaan op zakendoen. Wij houden altijd een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij aandachtig naar u luisteren.

Beleggingspanden te koop

Als uw beleggingspanden te koop staan, of te koop wilt aanbieden, kunnen wij u assisteren. Het kopen van uw beleggingspanden gaat geheel discreet. Wij kunnen direct uw beleggingspanden kopen zonder financieringsvoorbehoud. Wij kopen beleggingspanden ongeacht de conditie. Ook als uw beleggingspand al is verhuurd kopen wij uw pand op. Zodra wij een officieel bod op uw pand doen bent u ervan verzekerd dat uw beleggingspand is verkocht. Voordat wij een officieel bod uitbrengen willen wij wel natuurlijk onderzoeken of uw beleggingspand past bij Property Professional. Als blijkt dat het niet zo is, kunnen wij uw beleggingspanden te koop aanbieden in ons groot netwerk aan betrouwbare opkopers. Wij weten precies welke vastgoedbelegger geïnteresseerd zal zijn in uw pand.

Beleggingspanden te koop gevraagd

Heeft u zelf geen beleggingspand te koop, maar kent u wel eigenaren die hun panden willen verkopen? Door ons te tippen kunt u een hiervoor vergoeding krijgen. Wij geloven in het belonen van mensen die ons helpen. Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Tags

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top