Vermogen Vergroten

Ontvang meer rente op uw vermogen dan bij de bank

 • Wij zoeken huizen die passen bij uw profiel
 • Wij onderhandelen prijzen onder marktwaarde
 • Wij regelen huurders voor uw beleggingen

Als eerste Beleggingswoningen ontvangen

Vermogen vergroten met Vastgoed deals?

Waarom Investeren In Vastgoed

Beleggingspanden

Beleggen in vastgoed

Heeft u veel vermogen maar levert uw spaargeld u bijna niks op dan is investeren in vastgoed is een verstandige alternatief. Met de huidige rentestand ontvangt u te weinig rendement over uw vermogen. Vaak is uw geld zelfs minder waard door inflatie op uw bankrekening. Daarom is het wijs om op zoek te gaan naar relatief veilige investeringen die veel meer rendement opleveren. Beleggen in vastgoed is een van de veiligste investeringen die u kunt doen.

Waarom een beleggingspand kopen?

Wanneer beleggers een huis kopen om te exploiteren is dit meestal om huurinkomsten te vergaren of om de woning tegen een hogere prijs door te verkopen. Als voordeel van huren is dat met het juiste rendement u uw investering binnen 12 jaar al terug heeft verdiend. Sluit u externe financiering hiervoor af dan kunt u vaak met de huuropbrengsten deze kosten betalen en winst maken. Als u een huis koopt om door te verkopen is dit ook een veilige investering. Over het algemeen stijgt vastgoed in zijn waarde. Beleggen in vastgoed heeft dus twee grote voordelen het is waardevast en heeft een stabiele rendementsontwikkeling.

Meer waarde voor uw geld

Met vastgoed bent u goed ingedekt tegen factoren zoals inflatie. Door een goed huurcontract op te stellen waaraan inflatie is gekoppeld zullen uw inkomsten ook meegroeien. Zo bent u verzekerd dat uw geld geen waarde verliest in tegenstelling tot vermogen op een spaarrekening.

Waar moet u opletten wanneer u gaat beleggen in vastgoed?

Het te behalen rendement kan enorm verschillen als u bijvoorbeeld een pand heeft in Amsterdam of in Utrecht. Omdat meer mensen in Amsterdam willen wonen zou u dus meer huur kunnen vragen in Amsterdam dan in Utrecht en ook voor hetzelfde soort woning meer geld ontvangen wanneer u dit verkoopt. Vaak is een eengezinswoning meer in trek dan een appartement, maar dit ligt ook aan de buurt. Sluit u een hypotheek af dan kunt u geen renteaftrek krijgen. Daarnaast wordt u voor de woning ook belast in box 3 in plaats van box 1. Het rendement is een van de belangrijkste factoren wanneer u een beleggingspand gaat kopen. Een netto rendement van minimaal 6% is een veelvoorkomende eis van beleggers.

Vastgoed kan soms een complex product zijn. Verschillende aspecten moet u in overweging nemen wanneer u een beleggingspand koopt.

 • Vastgoedmarkt
 • Aankoopprijs
 • Locatie
 • Soort Woning
 • Conditie Woning
 • Fiscale Gevolgen
 • Rendement

 

Rendement bij beleggen in vastgoed

Rendement kunt u onderscheiden in direct en indirect rendement, waarbij direct rendement de opbrengsten zijn op jaarbasis minus exploitatiekosten. Terwijl bij indirect rendement er wordt gekeken naar het rendement dat wordt behaald na verkoop van het pand en de totale investeringskosten.
Bij exploitatiekosten kunt u denken aan:

 • Onderhoudskosten
 • Verzekeringspremies
 • Beheerskosten
 • Belasting
 • Hypotheekrente
 • Overige kosten

Bij PropertyProfessional brengen wij alle kosten duidelijk in kaart zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u gaat investeren in vastgoed. Samen met u kunnen wij kijken naar beleggingspanden die aan al uw eisen voldoen en in uw portfolio passen. Samen kijken wij naar een strategie en implementeren deze voor u zodat u verzekerd bent van rendement.

Vrijblijvend in contact komen met Property Professional?

 1. Klik op de button hieronder en vul je gegevens zo goed mogelijk in.
 2. Ontvang vrijblijvend meerdere prijsopgaven van meerdere beleggingspanden die aan uw profiel voldoen.
 3. Vergelijk onze aanbiedingen en kies zelf de beste deal.
 4. Koop een woning met minimaal 10% korting op de marktwaarde.

Vrijblijvend advies

top