Vastgoed Beleggen

 • Winstgevend Vastgoed!
 • Hoge Rendement Behalen!
 • Meteen Cashflow!

Waarom Beleggen in Vastgoed

 • Meer Rendement Dan Bij Sparen!
 • Veilige Investering
 • Vastgoed Stijgt Altijd In Waarde
Guarantee

Vastgoed Beleggen

Vermogen vergroten met Vastgoed deals?

Uw geld beleggen in Vastgoed

Het zal u vast niet ontgaan zijn, steeds meer mensen investeren in vastgoed. Een buurman die zijn huis verhuurd en maandelijks zijn hypotheek betaald en flink geld overhoudt. Jouw collega die zijn huis heeft verkocht met een flinke overwaarde. Steeds meer nieuwsberichten geven aan dat er een woning te kort is en de prijzen van vastgoed weer zijn gestegen. Hierdoor bent u gaan nadenken om zelf ook te gaan investeren in vastgoed.

Op de bank verdient u vrijwel niets aan rente en in sommige gevallen moet u zelfs betalen. Kortom een goede reden om op zoek te gaan naar een goed alternatief. Uw geld Beleggen in vastgoed is een goede oplossing. Echter is het niet zo makkelijk als het lijkt er komt er veel bij kijken.

Kapitaal investeren in Vastgoed

U wilt graag investeren in vastgoed maar u niet zelf bezighouden met alle praktijken die hierbij gepaard zijn.

Wanneer u gaat investeren in vastgoed moet u letten op:

• In welke stad moet ik een huis kopen?
• Wat voor financiering kan ik krijgen?
• Wie worden de huurders en hoe vind ik die?
• Voor welke prijs kan ik dit verhuren?
• Hoe werkt het puntensysteem?
• Hoe onderhandel ik de juiste koopprijs?
• Moet ik de woning renoveren en wat zijn de kosten hiervoor?
• Koop ik een appartement of toch eengezinswoning?
• Welke kosten komen er allemaal bij kijken?

Dit zijn allemaal vraagstukken die u als startende vastgoedbelegger kan afschrikken. Ervaring, kennis en netwerk spelen hierbij een belangrijke rol.

Business mogelijkheden met Property Professional

Gelukkig voor u heeft Property Professional hiervoor de oplossing. Door samen te werken Property Professional heeft u toegang tot netwerk, ervaring en kennis van alle facetten van investeren in Vastgoed.

Wij hebben ervaren vastgoedbeleggers die precies weten hoe en waar zij moeten investeren in vastgoed. Onze vastgoedbeleggers weten hoe zij de juiste berekeningen moeten maken en welke prijs zij moeten betalen voor vastgoed. Property Professional heeft toegang tot woningen die niet worden geadverteerd op Funda en andere portals. Onze Vastgoedbeleggers weten welke steden en buurten in trek zijn en hoe zij de woning zo snel mogelijk kunnen verhuren. Door onze ervaring en netwerk krijgen wij regelmatig geweldige vastgoed mogelijkheden aangeboden.

Wij worden regelmatig benaderd door potentiele investeerders die graag hun kapitaal voor hun laat werken en zich niet willen bezighouden met het project. Voor vele vastgoedprojecten kunnen wij dus gebruik maken van het vermogen van deze partners. Deze partners lenen hun vermogen uit voor een periode van 12 maanden tot 36 maanden. Aan het eind van de looptijd betalen ze de lening weer volledig terug. Ondertussen genieten zij van de rente uitkeringen elke maand.

Deze rentevergoeding kan heel erg interessant zijn voor mensen die geld hebben staan op hun spaarrekening maar daar niks aan verdienen. Met onze vastgoed investeringen verdienen onze partners al gauw minimaal 6% per jaar. Bij een investering van €100.000 verdienen zij dus minimaal €6.000.

Wordt een Business Partner

Indien u ook interesse heeft om te investeren met Property Professional in vastgoed, willen wij u vragen om de onderstaande vragenlijst in te vullen.

Een medewerker van Property Professional zal hierna contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.

  Waarom wilt u investeren in Vastgoed?

  Bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een vast bedrag aan rente voor een bepaalde periode, waarbij uw geld aan het einde van de periode weer wordt teruggekeerd? (bijvoorbeeld €25.000 @10% voor 6 maanden?)

  Krijgt u liever betaald in Periodieke betalingen of heeft u een voorkeur waarbij al het kapitaal in 1 keer vrijkomt ?

  Hoeveel zou u per maand of per jaar willen verdienen met vastgoed?

  Wat is het huidige kapitaal dat u wilt investeren in Vastgoed?

  Hoeveel tijd wilt u actief besteden aan vastgoed investeringen op een schaal van 1-10? (waarbij 10 staat voor erg actief bezighouden en waarbij 1 staat voor stille partner.)

  12345678910

  Hoe enthousiast bent u om uw kapitaal te laten renderen in vastgoed? Op de schaal van 1-10?

  12345678910

  Vanaf wanneer zou U willen beginnen met investeren?

  Naam

  Email

  Telefoon

  top