Vermogen Vergroten door te Beleggen in Woningen!

Bent u op zoek naar een studentenwoning om te verhuren? Een appartement geschikt voor Expats? Of gewoon een woning met betrouwbare huurders om op te kopen?   Als u een particuliere vastgoed belegger bent dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben toegang tot meerdere beleggingswoningen met hoge rendementen in Amsterdam en andere grote steden in Nederland.

Wat is de rol van Property Professional?

Property Professional is een vastgoed onderneming die zich specialiseert in beleggingspanden. Middels onze positie in de markt ontvangen wij regelmatig huizen die uitermate geschikt zijn om op te kopen en te verhuren. Momenteel hebben wij een aantal huizen beschikbaar onder marktwaarde die tevens ook hoge huuropbrengsten opleveren.

Voor deze woningen zijn wij op zoek naar opkopers. Property Professional zal u begeleiden met het vastleggen van de woning en deze voor u beheren zodat u helemaal geen omkijken meer heeft. Het is natuurlijk ook mogelijk om de woningen zelf te beheren.  Daarnaast kan Property Professional ook ondersteuning  bieden in het regelen van externe financiering voor uw beleggingswoningen.

Vermogen vergroten door te beleggen in woningen

Beleggen in vastgoed is een goede manier om uw vermogen te vergroten. Over het algemeen is het een veilige investering en zijn de huuropbrengsten redelijk stabiel. Met de woningen die wij leveren kunt al gauw 7% rendement verdienen op uw eigen vermogen. Dat betekent dat in verhuurde staat de woning binnen 15 jaar zichzelf terug heeft verdiend.

Heeft u dus spaargeld op uw rekening dat vrijwel niks oplevert dan is beleggen in vastgoed een goed alternatief. Property Professional wilt alleen in gesprek gaan met serieuze beleggers.

 

Toegang verkrijgen tot exclusieve en winstgevende beleggingswoningen?

Wilt u toegang ontvangen tot onze beleggingswoningen met hoge rendementen?  Neem vrijblijvend contact met Property Professional op.

 

020-2101015

info@propertyprofessional.nl

www.propertyprofessional.nl

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top