Hotel Verkopen

Hotel Verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en discrete koper voor uw hotel? Namens ons netwerk zijn wij op zoek naar verschillende hotelpanden en/of hotelexploitaties in Nederland en Buitenland. Wilt u weten of wij en verkoper voor uw hotel hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hotel verkopen? Wij hebben een database van (inter)Nationale kopers.

Waarde Hotel?

Hoe u uw hotel op de markt brengt is heel belangrijk. Om de geschikte koper te vinden moet u een realistische prijs hebben. De waarde van uw hotel wordt bepaald door verschillende factoren; Vraag en aanbod, Locatie, omzet, winst, Goodwill, recensies en huurder hebben ook een effect op de prijs. De juiste prijs bepalen moet worden gedaan door een expert. Verschillende technieken kunnen worden toegepast om de waarde van het hotel te achterhalen; Huurwaarde kapitalisatie, Verdisconteerd resultaat, prijs per kamer.

Daarnaast moet u ook besluiten hoe u uw hotel wilt verkopen. Gaat u de gehele B.V. verkopen of verkoopt u het vastgoed uit de B.V.

Om een realistische prijs te weten is het handig om een expert uw hotel te laten taxeren. Wij kunnen u hierbij helpen. Met de juiste waarde zorgen wij ervoor dat wij uw hotel verkopen.

Waarom Hotel Verkopen?

Besluiten om een hotel te verkopen is een zeer moeilijke beslissing. Uw hotel heeft een geschiedenis waar u niet zomaar afscheid van kan nemen. U heeft veel tijd en energie in uw bedrijf gestoken. Toch zijn er genoeg redenen om toch een hotel te verkopen:

Met de huidige hotelstop in Amsterdam, wordt het bijna onmogelijk voor nieuwe hotels om een vergunning te krijgen. Met als effect dat veel hotels in Waarde zijn gestegen. Dit is het geschikte moment om te verkopen.

Heeft u een hotel in Amsterdam die u wilt verkopen? Wij hebben genoeg kopers voor uw hotel.

Type koper

Welke koper past het beste bij uw hotel? Wilt u uw hotel verkopen aan startende hotelier? Of ziet u liever een meer ervaren hotelier uw hotel runnen. Wilt u verkopen aan een internationale franchise of een lokale partij. De type koper hangt af van uw wensen en als deze realistisch zijn. Wij hebben een enorm gevarieerd database aan investeerders en exploitanten.

Hotel Verkopen

Heeft u besloten om uw hotel te verkopen? Maar wilt u zich blijven focussen op het runnen van uw organisatie. Dan kunnen wij u daarbij heel goed ondersteunen. Samen met u maken wij een verkoopplan voor het hotel. Wij evalueren de marktwaarde en presenteren uw hotel discreet bij de juiste kopers.

Ik heb een hotel te koop

Wij helpen u met het vinden van een koper

Hotel Verkopen

Hotel Verkopen
Hotel Verkopen
Property Professional,
Amsterdam
Wij hebben een database aan investeerders op zoek naar een hotel. Wilt u uw hotel verkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
top