3 sterren hotel Te Koop Amsterdam Centrum

3 sterren hotel Te Koop Amsterdam Centrum

Wilt u de nieuwe eigenaar zijn van een goed draaiend hotel in Amsterdam? Via een relatie van ons kunnen wij u toegang bieden tot een 3 sterren hotel in het centrum van Amsterdam. Dit hotel heeft een uitstekende locatie is dichtbij Amsterdam Centraal Station. Dit hotel heeft een hoge bezettingsgraad en draait erg goed.

Omdat het een stille verkoop betreft zijn de naam en straatnaam weggelaten. Bij het tekenen van een NDA en Buyers Fee kan er meer informatie worden vrijgegeven. Echter zijn wij wel op zoek naar serieuze kopers die ook daadwerkelijk bereid zijn om de aangegeven prijzen te betalen. Wij hebben meerdere kopers afgewezen die onder deze prijs hebben geboden.

 

Over het hotel

Het hotel bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Op loop afstand van het Centraal Station. Het hotel heeft 5 bouwlagen en is voorzien van een lift. Dit hotel heeft meer dan 50 kamers variërend van budget tot executive. Dit Hotel heeft goede recensies en een hoge bezettingsgraad. Kortom een goede investering voor een ervaren hotel belegger.

3 sterren Hotel te koop Amsterdam

  • 50+ kamers
  • bezettingsgraad van 95%
  • Omzet €3.000.000,00
  • Winstgevend hotel in Amsterdam
  • Dichtbij Amsterdam Central Station

Wat zijn de voorwaarden van dit hotel?

Dit 3 sterren hotel is in de stille verkoop. Voor het vastgoed en exploitatie is de vraagprijs €18.000.000,00 een lager bod zal worden afgewezen.

 

Hotel te koop Amsterdam

Ja ik wil meer weten

 

 

 

Meer Aanbod?

top