Hotel Discreet Verkopen

Hotel Discreet Verkopen

Hotel discreet verkopen aan serieuze investeerders?

Het zal u vast niet ontgaan zijn. De enorme vraag naar Hotels in Nederland. Het kan zijn dat u al een tijdje afvraagt hoe u aan een koper kunt komen zonder bekend te maken dat uw hotel te koop is. U wilt alleen verkopen als dit discreet gaat, snel en bij een prijs die de huidige markt reflecteert. U wilt niet met teveel partijen aan tafel zitten en wilt het liefst rechtstreeks kunnen communiceren met de beslissing nemers. U wilt uw tijd niet verdoen aan kandidaten die niet in aanmerking komen.

Hotel vastgoed verkopen

Bent u eigenaar van hotel vastgoed en wilt u uw hotel verkoper met de huidige exploitant erin? Binnen ons netwerk hebben wij verschillende internationale kopers die op zoek zijn naar uw vastgoed. Laat u goed adviseren over de waarde van uw vastgoed.

Hotel Exploitatie verkopen

Bent u hotelier en wilt uw exploitatie verkopen? Ook u kunnen wij assisteren tot een succesvol transactie. Ontvang de gepaste waarde voor uw Goodwill en inboedel.

Hotel investeerders

Property Professional heeft een uitgebreid netwerk aan (inter)nationale investeerders en hoteliers die snel en discreet kunnen schakelen. Zonder uw hotel bekend te maken kunnen wij u matchen met de geschikte koper die voldoet aan uw eisen. Een koper met voldoende financiƫle middelen en ervaring om de transactie tot een succes te maken. Wij kennen onze investeerders persoonlijk en weten dus precies waar zij naar op zoek zijn en wat hun capaciteiten zijn.

Property Professional heeft ook een eigen hotel. Als hotelier met ervaring begrijpen wij u heel goed. Wij weten wat voor u belangrijk is zodat u een goed gevoel heeft.

Indien u meer wilt weten over het discreet verkopen van uw hotel tegen de huidige marktwaarde. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hotel discreet verkopen

Ja ik wil meer weten

top